Brankář Mário Vozár s Chemcomexem nakonec do Hustopečí odcestuje a obhájce prvenství touží po jubilejním desátém titulu

11.03.2015 12:56

Přečtěte si rozhovor se členem vedení obhájce prvenství Alešem Štorcem, jehož tým Chemcomex Praha se v neděli může ziskem desátého titulu zapsat do historie tohoto sportu u nás, ale v cestě mu bude stát nejdříve Zlín a potom Brno či Polička.


1. Je Chemcomex Praha připraven na obhajobu titulu?

Tak to ukážou až samotné zápasy finálového turnaje, kluci mají dobrou herní praxi, funguje zde zdravá konkurence, ale z různých důvodu jsme letos málo dělali taktické věci a tak budeme muset improvizovat.


2. Máte pohromadě kompletní kádr, co zranění brankáře Mária Vozára?

Brankář Mário Vozár s námi na Moravu pojede, už začal trénovat, ale tréninkové manko tam bude. Máme také dlouhodobě zraněné Radu a dalšího gólmana Krajče, někteří ostatní hráči mají nějaké šrámy, ale věřím, že budeme opět silní.

3. Zlín má ve svém kádru velmi mladé nadějné hráče jako Halodu nebo Kováře, a také zkušené Julinu se Světlíkem, na koho si budete muset dát asi největší pozor?

Asi nejvíce na Ivoše Světlíka a na jeho tradiční vtípky, ne vážně, Zlín má vyvážený tým se zkušenými hráči Soukeníkem, Julinou, Světlíkem a s svěžím mládím, zastoupené hlavně střelcem Halodou a útočníkem Kovářem.

4. Letošní ročník je jubilejní čtyřicátý, pro Vás by to byl desátý titul a třetí v řadě, nevypíše prezident klubu nějaké prémie?

Tak to je dobrý nápad, zkusíme mu to hned navrhnout. Ale odměna se určitě nějaká vždycky najde, nás ale těší, že kluci mají stále motivaci být úspěšní.


5.Znáte prostředí haly v Hustopečích či jste ji nějak mapovali?

Já osobně ji neznám, bude to novinka pro nás a myslím, že i pro další týmy.

6. Jak vidíte druhou semifinálovou dvojici mezi Brnem a Poličkou, která se dostala v posledních zápasech do skvělé formy?

Vždy záleží na aktualní formě jednotlivců i na celkové sestavě obou týmů. Já spíše favorizuji futsalisty z Brna, jakožto vítěze základní části.